LOD 2018: Kosova debutues në Pjongçang

Kosova për herë të parë do të marr pjesë në Lojëra Olimpike Dimërore, ndërsa para fillimit të nesërm u ngrit flamuri shtetëror i Kosovës në Pjongçang.

Në ceremoninë u intonua dhe himni i Kosovës.

Përfaqësuesi i vetëm kosovar Albin Tahiri do të mbajë flamurin në ceremoninë e hapjes.