Linda bën zgjedhjen e duhur

Linda Halimi ka bërë një zgjedhje të duhur sa më s’ka. Ajo ka shijuar në privatësi të plotë shtatzëninë e saj. Publiku i gjerë e mësoi lindjen e vajzës së saj vetëm nga disa foto prej bashkëshortit të saj. Arsyeja e këtij sekreti të gjatë 9 muaj le të jetë cili të dojë. Por duke u nisur nga aq shumë mesazhe shpesh paragjykuese dhe raciste që vajza e talentuar e këngës ka marrë më parë mbi martesë e saj me një shtetas të huaj, mendojmë se ka bërë shumë mirë.