Ligji i gjuhëve, Zaev: Na lejoni të punojmë

Kryeministri Zoran Zaev në dalje prej Kuvendit nuk deshi të prononcohet në lidhje me votimin e Ligjit për gjuhët.

Ai tha se do të ketë deklarata dhe se duhet lejuar ata që të bëjnë punën e tyre. “Tërë kohën kemi qenë transparent. Na lejoni të punojmë”, tha kryeministri Zoran Zaev.