Kuvend, futet në procedurë ratifikimi Marrëveshja me Bullgarinë

Marrëveshja e shumëpërfolur dhe shumëpritur e fqinjësisë së mirë dhe mirëkuptimit me Bullgarisë do të hyjë në Kuvendin e Maqedonisë.
Kjo është bërë e ditur nga Mile Boshnjakovski, zëdhënës i Qeverisë.

Marrëveshja është nënshkruar më 1 gusht të këtij viti në Shkup, ndërkaq formalisht do të hyj në fuqi, pasi të bëhet ratifikimi nga të dy kuvendet e shteteve nënshkruese.