KSHZ: Pendarovski, 41,77, Siljanovska 38,69 dhe Reka 15,65 përqind

Sipas rezltateve të para të shpallura në ueb faqen e KSHZ-së prej 16.88 përqind të votave, në epërsi është kandidati i LSDM-së dhe koalicionit, Stevo Pendarovski me 41,77 përqind, e dyta është kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit, Gordana Siljanovska-Davkova me 38,69 përqind ndërsa i treti është kandidati i mbështetur nga Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja Besa, Blerim Reka me 15, 65 përqind.