KSHZ: Jehona e votimit deri në ora 11:00 shënon 8,12 për qind

Komisionit Shtetëror i Zgjedhjeve informoi se deri eri në orën 11:00, 8.12% e votuesve kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votim në referendum dhe se të dhënat janë marrë pas përpunimit të 92% të informacioneve nga gjithsej 3513 vendëvotime.