Koxias për emrin nesër do të bisedojë edhe me Stoltenbergun

Çështja e emrit, marrëdhëniet greko-turke, dhe dy ushtarët që gjenden në burgjet e Turqisë, pritet që të jenë temat për të cilat do të bisedohet nesër në takim sipas mediave greke, ndërmjet sekretarit gjenereal të NATO-s, Jens Stoltenberg dhe shefit të diplomacisë greke, Nikos Kocias.

Nesër takimi ndërmjet Stoltenberg dhe Kocias do të mbahet në selinë e NATO-së në Bruksel.