Komandant Hoxha: Pa Selën dështon Zaevi, me gjakun e tij ra regjimi

“Ndryshimi i regjimit kriminel në një regjim shpresëdhënës erdhi me gjakun e Ziadin Selës. Nëse ai largohet nga kjo qeveri dmth se Zaevi apo mandatari i qeverisë së re e ka vështirë të udhëheq vendin nga presioni i kriminelëve të VMRO-së.

z. Selën unë mund edhe ta kritikoj për disa gabime të tij, po haku duhet dhënë, kjo qeveri pa Selën vështirë se do të ketë prosporitet.

Zaevi nëse i largon ata të cilët i shkun mrapa ditën më kritike dhe avanson nëndegët e VMRO atëherë e ardhmja do të surprizon me probleme.
Veq thash.”