Katër destinacione të reja me “Vizer” nga Shkupi dhe Ohri

 Katër aviodestinacione të reja janë të arritshme për qytetarët e vendit nga aeroportet në Shkup dhe Ohër, ndërsa të cilat do të realizohen nga kompania me buxhet të ulët “Vizer”.

Nga data 1 gusht vendosen fluturimet nga Shkupi  në Turku, Finlandë dhe Larnakë, Qipro, ndërsa nga Ohri në Memingen de Dortmund në Gjermani.

Përvç katër destinacioneve të reja më 1 gusht do të promovohet edhe vendosja e fluturimit të pestë në bazën e “Vizer” në Shkup.

“Vizer”  nga të dy aeroportet në vend shërben rreth 40 destinacione.