Kasami: Përgatitjet për referendum të bëhen sa më parë

Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, pas takimit të sotëm të liderëve politik, tha se shteti është në situatë kritike dhe këto takime janë të rëndësishme.

Ai falënderoi kryeministrin Zoran Zaev për këto takime dhe shtoi se ata do të marrin pjesë aktivisht në procesin për referendumin, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Lëvizja Besa vlerëson se shteti është në situatë kritike, prandaj takimet e tilla janë të rëndësishme. Ne do të marrim pjesë aktivisht në këtë proces. Vlerësojmë se themelimi i KSHZ-së duhet të mbyllet me sukses dhe përgatitjet për referendum të bëhen sa më parë, që ai të përmbyllet me sukses”, tha mes tjerash Kasami.