Kasami: Do të jemi pjesë e Qeverisë së re

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami për të përditshmen ,,Nezavisen Vesnik” ka theksuar se votuesit shqiptar tanimë janë të fokusuar në anën e opozitës dhe se pozita e BDI-së është tërësisht e delegjitimuar. Sipas tij është herët të thuhet se në zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të shkojnë ose jo në koalicion me Aleancën për Shqiptarët, por se pritjet siç thotë ai,  janë që pas zgjedhjeve të jenë pjesë e Qeverisë së re.

Lexoni intervistën e plotë në linkun në vazhdim: https://nezavisen.mk/kasami-besa-vleguva-vo-novata-vlada-ahmeti-im-e-omilen-partner-na-sdsm-i-na-vmro/