Kaos në Kuvendin e Shqipërisë

Në Kuvendin e Shqipërisë përsëritet fotografia e mirënjohur me bllokimin e punës së Kuvendit.
Tashmë opozita e ka kthyer në traditë; bllokon foltoren dhe transmeton ngjarjet prej në Kuvend drejtpërsëdrejti në rrjetin social Facebook.

Bllokimi i foltorës dhe krijimi i kaosit në seancë janë kthyer në normalitet tashmë nga Lulzim Basha deputetët e opozitës. Edhe seanca e sotme ka qenë krejtësisht kaotike, ndërsa lideri i PD ka bllokuar foltoren prej disa minutash.

Pas paralajmërimit të Ruçit seanca është ndërprerë për të dytën herë, ndërsa Basha duke se nuk ka ndërmend të largohet nga foltorja.

Javanews.al