Jep dorëheqje edhe një funksionar tjetër nga ASH, Driton Nebiu

Jep dorëheqje edhe një funksionar tjetër nga rradhët e Aleancës për Shqiptarë. Bëhet fjalë për drejtorin e inspektoratit shtetror për pylltari dhe gjueti në R.M – Driton Nebiu

“Unë Driton Nebiu drejtor i inspektoratit shtetror për pylltari dhe gjueti në R.M pas ngjarjeve të fundit apo tradhëtive politike ndaj Aleancës për Shqiptarët jap dorheqje nga ky funksion”, thotë Nebiu.