Jankullovska sjell në jetë një djalë

Ish ministrja e punëve të brendshme,Gordana Jankullovska sot ka lindur në një nga spitalet e Shkupit. Ashtu siç mëson Press24 Jankullovska në jetë ka sjellur një djalë i cili do ta ketë emrin Petar. Petari do të jetë fëmija i parë në familjen e ish ministrës Jankullovska dhe bashkëshoritit të saj Vllatkos.