Janakievski dhe Bozhinovski përfundojnë në burgun e Shutkës

Me kërkesë të PSP-së, ish minitri i Transportit Mile Janakievski dhe ish sekretari i Qeverisë Kirill Bozhinovski u dërguan në burgun e Shutkës. Një vendim të tillë e paralajmëroi vet kryeprokurorja speciale Katica Janeva, që pas arratisjes së Nikolla Gruevskit në Hungari.