Ja kush e ka votuar dhe kush jo, ligjin për gjuhët

Me 64 vota pro, asnjë të përmbajtur e asnjë kundër parlamenti sot ka miratuar ligjin për përdorimin e gjuhëve ku përfshihet dhe përdorimi i ligjit për përdorimin e gjuhës shqipe, transmeton Zhurnal.mk

Në vazhdim ju sjellim listën e 120 deputetëve se si kanë votuar: