Ja cilët deputetë të VMRO-së votuan “PRO” ndryshimeve kushtetuese

Deputetët e VMRO-DPMNE-së që votuan nismën për ndryshimet kushtetuese janë: Vlladanka Aviroviq, Sashe Vasilevski, Elizabeta Kançevska-MIlevska, Kërste Mukovski, Emilija Aleksandrova, Ljuben Arnaudov, Nola Ismailovska dhe Zeqir Rançilloviç.