Italia përcjell viktimat e tragjedisë, arkivolet e dy shqiptarëve mbulohen me flamujt kuq e zi

Në Gjenova kanë nisur homazhet për 18 prej viktimave të tragjedisë së Urës Morandi.

Mes arkivoleve qëndrojnë dhe ata të dy të rinjve shqiptarë, Marjus Djerri dhe Admir Bokrina, shkruan Top Channel.