Ish deputeti Ljubomir Josifovski merret në pyetje në stacionin e policisë Beko

Ish deputeti nga radhët e PRSD-së Lubomir Josifovski mbrëmë u ndalua dhe u mor në pyetje në stacionin policor Beko në Shkup.

Josifovski dyshohet se pa autorizim ka hyrë në sistemin kompjuterik të Regjistrit Qendror.

“Sektori i Krimit Kompjuterik dhe Forenzikës Digjitale në Byronë e Sigurisë Publike gjatë MPB-së në RMV, më 02.09.2019, pas një denoncimi paraprakisht të paraqitur nga ana e Regjistrit Qendror të Republikës së Maqedonisë Veriore dhe konsultimeve me prokurorin kompetent publik nga PSP-ja Shkup, e ka privuar  nga liria  personin L.J (46)  nga Shkupi për shkak të dyshimeve  për vepër të bërë penale “Dëmtim dhe hyrje të paautorizuar në sistemin kompjuterik”, e cila parashikohet dhe dënohet sipas nenit 251 nga KP i RMV-së”, informojnë sot nga MPB-ja.