Ikë nusja nga shtëpia, vjehrra e kërkon me polici

40-vjeçarja P.E. nga fshati Banjicë e poshtme e Gostivarit, ka denoncuar se më datë 16.07.2018 rreth orës 11.00 në drejtim të panjohur është larguar reja e saj M.A. nga Gostivari.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e të humburës M.A.