Hoxha refuzon kompensimin e qeverisë: Më mjafton risku i Krijuesit!

Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha ka refuzuar kompenzimin e qeverisë nga shkëputja e kontratës, njofton agjencia e lajmeve INA.
“Faliminderit nga qeveria për kompenzimin nga shkëputja e kontratës. Unë nuk kam bërë asnjë ditë punë, prandaj hjeki dorë publikishtë nga cdo lloj kompenzimi. Ka kush më furnizon mua dhe familjen time. Më mjafton risku i Krijuesit për mua dhe familjen. Nuk dua ushqim për vehte dhe fëmijët e mij pa meritë”, është shprehur ai.