Guvernatori i ri, LSDM ia bën me sy Ivanovit

Grupi parlamentar i LSDM-së sheh pozitivisht në propozimin e ri të presidentit Gjorge Ivanov për guvernatorin e Bankës popullore të Maqedonisë.

“Personalisht mendoj se Anita Angellovska- Bezhoska, eksperte e dëshmuar dhe profesioniste në lëminë e saj e meriton këtë mbështetje. Ne si grup parlamentar dhamë mbështetjen tonë për Angellovskën edhe kur votuam për rizgjedhjen e saj në funksionin e zv/guvernatorit të BPM-së”, ka thënë Tomisllav Tuntev, koordin