Grubi: Sela nuk është adekuat për duel me Ali Ahmetin

Në emisionin “Samo Vistina” të TV Kanal 5, ishte i ftuar Artan Grubi deputet dhe shef i kabinetit të kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti.

Ndër pyetjet e shumta , ai u përgjigj edhe për ftesën publike që lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela i ka bërë për duel televiziv Ali Ahmetit. Grubi në përgjigjen e tij tha: Sela nuk është adekuat për duel me Ali Ahmetin./fol.mk