Grubi: Me 30000 amandamente të humburit e thellojnë dështimin e tyre

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi në profilin e tij në facebook me një status ka ironizuar partinë opozitare maqedonase VMRO-në, nē lidhje për amandamentet e dorëzuar për ligjin e gjuhës

“Absurditeti i 30.000 amandamenteve nuk është për ligjin për gjuhën, sepse atë e kishin pranuar dhe s’kishin vërejtje, por për “shpëtimin” e tyre.”