Godet VMRO-DPMNE paralajmëron protestë të fuqishme kundër Zaevit

VMRO-DPMNE ka paralajmëruar se më 2 qershor në orën 20.00 do të organizoj protestë kundër Qeverisë. Sipas tyre Maqedonia po shkon në drejtim të gabuar.

“Mbetjet e tranzicionit me forcat e fundit dëshirojnë ta lënë shtetin në periudhën e erët të shekullit të kaluar. Karteli dëshiron ta mbanë situatën e një shteti të robëruar dhe institucioneve jofunksionale të cilat i krijon me qëllim shmangies së sanksionit e cila domosdoshmërisht do të vije:, shkruan në paralajmërimin e protestës.