Гневните пратеници на Левица направија инцидент во Собранието, му се нафрлија на Мисовски (Видео)

  Прилично лош инцидент се случи денеска во Собранието кога за време на седницата кога се расправаше за новиот Деловник, двјацата пратеници на Левица буквално му се нафрлија на потпретседателот Горан Мисовски фрлајќи кон него со купишта хартија. Борислав Крмов при тоа го искрши и мониторот што е на пултот од каде се претседава со … Продолжи со читање Гневните пратеници на Левица направија инцидент во Собранието, му се нафрлија на Мисовски (Видео)