Gjykata vendos kush do ta udhëheq BESËN

Gjykata do të vendosë se cili grupim do ta udhëheqë partinë Lëvizja Besa. Në rast se kjo e drejtë do t’i takojë Bilall Kasamit, atëherë grupimi tjetër paralajmëron parti të re politike. TV24 citon krahun e Nexhmedin Kahrimanit të ketë deklaruar se do të formojnë parti të re politike nëse gjykata nuk vendos në të mirë të tyre.

Ata bëjnë të ditur se kanë dorëzuar padi në Gjykatën Administrative që Kahrimani të shënohet si përfaqësues legal i partisë. Bilall Kasami ka shkarkuar nga funksionet partiake Afrim Gashin dhe Skender Rexhepin.