(Foto) Morena dhe misteri

Morena Taraku shkëlqen plot sensualitet në ketë foto, teksa pozon nga një tualet hoteli luksoz në . Beli s’përdridhet e hollohet, fundshpina bëhet më e dukshme. Por ndërkohë që përpiqet shumë të kryejë në perfeksion këtë foto përpara pasqyrës, një detaj i shpëton.

Në sfond duket WC me kapak e bazë të ngritur, siç vetëm meshkujt e mbajnë.

Të ketë një mashkull misterioz me të?/Albanian Free Press