(FOTO) Lideri i BDI-së Ali Ahmeti, përkujdesës i djalit të Artan Grubit

Deputeti i BDI-së Artan Grubi në profilin e tij në Facebook duke u lavdëruar falenderoi për pjesmarrjen Ahmetin dhe uroi ditëlindjen e djalit të tij.

“Sot Epiri u bë dy vjeç dhe familja ime ndjehet shumë e nderuar që pikërisht në ditëlindjen e tij të dytë, një nga figurat më të mëdha kombëtare, Ali Ahmeti, u bë Nun dhe përkujdeses i tij”, shkroi Grubi.