(FOTO) Ja pritja që iu bë Nuhiut në Çegran

Zv/ministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu është ftuar nga qytetarët për vizitë në Çegran. Atë atje e kanë mirëpritur qytetarë të shumtë, hoxhallarë si dhe profesorë dhe intelektualë të ndryshëm.

Zv/ministri Nuhiu shihet si hero modern i kohëve të sotme pasi është një kuadër i ri, shumë profesional dhe modest, prandaj edhe qytetarë të shumtë e mirëpresin gjithandej nga shkon.