(Foto) Ivanov shtroi iftar

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov ka shtruar mbrëmë iftar për muajin e Ramazanit.

“Këto janë ditë kur duhet të tregohet nder dhe kujdes, ku duhet të ruhen zakonet të kulturës tonë specifike maqedonase dhe traditës për jetë”, ka thënë Ivanov.