Emri, këto janë 5 propozimet në tavolinën e bisedimeve

Pasi shefi i diplomacisë greke Nikos Koxias zbuloi se draft- marrëveshja është dërguar në Shkup, mediat greke mes të cilëve edhe “Katimerini” dhe “Ta nea” kanë zbardhur pesë emrat që figurojnë në propozim grek. Zaten, bëhet fjalë për idetë apo emrat e njëjta të dorëzuar nga ndërmjetësi Metju Nimic:

Republika Maqedonia Veriore

Republika Maqedonia e Re

Republika Maqedonia e Epërme

Republika Maqedonia e Vardarit

Republika e Maqedonisë (Shkup)

/Medial.mk/