Emri, bisedë telefonike Cipras- Merkel

Кryeministri grek Aleksis Cipras ka pasur bisedë telefonike me kancelaren gjermane Angela Merkel, ndërsa një nga temat ka qenë çështja e emrit, njoftojnë nga kabineti i Ciprasit.

“Dy liderët kanë biseduar për rrjedhën e bisedimeve për emrin e IRJM-së, aktiviteti provokativ ajror i Turqisë në detin Egje dhe raportet euro- turke”, thuhet në kumtesën e shkurtër të kabinetit të Ciprasit, transmeton Medial.mk.