E konfirmon Qeveria: Venko Filipçe është kandidat për ministër të shëndetësisë

Venko Filipçe është kandidati për ministër të ri të Shëndetësisë, ndërsa pritet që edhe partnerët e tjerë të koalicionit të dorëzojnë propozimet e tyre për vendet e zbrazëta në përbërjen qeveritare, ka thënë zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski, transmeton Medial.mk.

Edhe krahas disa paralajmërimeve të kryeministrit për plotësimin e kabinetit të tij, veçmë dy muaj assesi të vjen deri tek kjo. Boshnjakovski njëjtë si Zaevi thotë se do të ndodhë shumë shpejtë.

Por, Boshnjakovski nuk ka treguar se çfarë resori do të marrin partnerët e tjerë të koalicionit, veçmas partia e Ziadin Selës.

Ai siç tha, është marrëveshje mes partive dhe për përgjigje ka drejtuar gazetarët të marrin tek partitë