Deklarata e Orban-it për azilin e Gruevskit

Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban gazetarin e televizionit hungarez “24”, e orientoi që përgjigje rreth pyetjeve për statusin e Nikolla Gruevskit të kërkoj tek avokatët.

“Ajo është çështje juridike, përgjigjen kërkojeni tek avokatët”, u përgjigj Orban, i pyetur rreth qëndrimit të Gruevskit në Hungari dhe kërkesën e tij për azil politik./Gazeta e Pavarur