Burime qeveritare greke: Asgjë nuk ka përfunduar

Të dy ministrat e punëve të jashtme Koxias dhe Dimitrov, kanë bërë progres së rëndësishëm, por negociatat nuk kanë përfunduar. Përkundrazi, ata ndodhen në një kthesë më kritike, deklaroi për agjencinë greke ANA-MPA përfaqësues zyrtar, mirë i njoftuar në negociatat për emrin, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

“Disa përshpejtojnë të thonë “hop” para se Shkupi të kërcejë”, ka thënë një përfaqësues zyrtar dhe ka bërë thirrje në qetësi dhe durim deri në Samitin e BE-së në qershor.