BPRM kundër publikimit të Ligjit për përdorimin e gjuhëve

Pas publikimit të djeshëm të Ligjit për Gjuhët dhe ndryshimeve kushtetuese në Gazetën Zyrtare, kanë reaguar nga partia e Vanço Shehtanski, BPRM. Sipas tyre nënshkrimi i Ligjit për Gjuhët dhe ndryshimeve kushtetuese është goditje ndaj shtetit.

“Për BPRM-në, nënshkrimi i Ligjit për Gjuhët dhe ndryshimeve kushtetuese nga personat jo përgjegjës dhe publikimin e tyre në Gazetën Zyrtare është goditje ndaj shtetit, me të cilën të cilën shembet integriteti territorial dhe rendi kushtetues i shtetit të Maqedonisë. Populli maqedonas pret reagim të shpejtë nga presidenti i Republikës së Maqedonisë”, thonë nga BPRM./