Boshnjakovski: Qëndrimi i Qeverisë është të mos bisedohet për identitetin

Optimizmi për zgjidhjen e problemit rreth emrit është në nivel shumë të lartë, definitivisht kemi qëndrimet janë afruar, në tavolin ekziston dokument në bazë të të cilit bisedohet, tha në pres konferencën e sotme zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski, transmeton Zhurnal.

“Ne e dimë se çfarë bëjmë dhe ku shkojmë, duam që problemi të zgjidhet sa më shpejtë dhe të jetë i pranueshëm për të dyja palës. E presim vizitën e Ministrit të Jashtëm grek, Nikos Kocijas. Punët po shkojnë në dinamikën e paraparë”, tha Boshnjakovski.

Ai mes tjerash përsëriti qëndrimin e Qeverisë se nuk po negocionohet për identitetin.