Borë në Strazhë dhe Pletvar

Në qafat malore Strazhë dhe Pletvar sot në mëngjes ka mbetje të borës, ndërsa në Stojmirovë, Kërçovë dhe Kodrën e Diellit ka reshje të dobëta të borës, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Në rrugët tjera shtetërore komunikacioni zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në vendkalimet e tjera kufitare, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti./Gazeta e Pavarur