Bekim Maksuti: Vendimi i Ivanovit ishte i pritshëm

Zv/ministri i mbrojtjes Bekim Maksuti në emisionin Click Plus në TV 21 ka deklaruar se vendimi i Ivanovit për mos dekretimin e ligjit për gjuhët ishte i pritur.

“Situata është e pritshme, nuk kemi se çfarë presim nga një president që e dimë shumë mirë se si ka qenë gjatë mandatit të tij sidomos ndaj çështjeve shqiptare dhe kësaj radhe besoj se gjitha instrumentet institucionale që ai ka në dorë deri në fund t’i përdor me të vetmin argument se ky ligj na qenka antikushtetues”, deklaroi zv/ministri Maksuti