Banori i Haraçinës e shkel me veturë një zyrtar policor

Me 18.03.2019 në ora 16.00 në SPB Shkup në bulevardin “Krste Misirkov”, zyrtari policor është goditur nga vetura “Folksvagen golf” me targa nga Shkupi, e drejtuar nga Sh.M.(28) nga fshati Haraçinë, transmeton Almakos.

Gjatë tentimit që zyrtari policor ta legjitimoje Sh.M. për shkak të shkeljes në trafik, ai ka refuzuar dhe me veturë e ka goditur zyrtarin policor.

Sh.M. është arrestuar në Stacionin Policor dhe kundër tij do të ngritet padi adekuate penale.