Autobus falas deri në “Makedonsko Sello” gjatë fundjavave dhe festave

Gjatë fundjavës dhe festave do të jetë falas autobusi me numër 28 i NTQ “Shkup”, që udhëton prej qendrës transportuese deri në kompleksin “Makedonsko Sello”, ndërsa para një muaji u lejua parkim me pagesë 100 denarë për një orë, qytetarët u parkuan në Nerez, njofton Koha.

Nga Qyteti i Shkupit thonë se ky vendim do ti stimulojë qytetarët të mos shkojnë me vetura.