As Mijallkovi nuk e din se ku fshehet Gruevski

Ish drejtori i policisë sekrete Sasho Mijallkov i cili njëherit është edhe kushëri i Nikolla Gruesvkit, nuk e din se ku është dhe ku fshihet Gruesvki.

Mijallkovi sot u paraqit në seancën gjyqësore për rastin “Titanik 2” dhe gjatë hyrjes në Gjykatë i pyetur nëse e din se ku ndodhet Gruesvki, u përgjigj shkurt se nuk e din.

Ndryshe ndaj Gruesvkit është shpallur flet-arrest ndërkombëtarë, pasi që nuk u paraqit në burgun e Shutkës për ta vuajtur dënimin me burg prej dy vjetëve./Gazeta e Pavarur