Arrestohet Sasho Mijallkov

Ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov me kërkesë të Prokurorisë Speciale është arrestuar. Gjyqtari i procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Shkup 1, këtë pasdite i ka i ka caktuar masën e paraburgimit  për rastet “Target” dhe “Fortesa”.

Mijalkov është arrestuar në hotelin Merriot dhe është nxjerrë me pranga në duar. Tani ai ndodhet në burgun e Shutkës.