Arrestimet, Bejli: Kuvendi ka rol të rëndësishëm në diskutimet e sotme

Ambasadori i SHBA-ve në Shkup, Xhes Bejli tha se arrestimet masive për ngjarjet e 27 prillit në Kuvend, janë një zhvillime të rëndësishme dhe se ai po i ndjek me vëmendje të madhe. Bejli qëndroi pas qëndrimit të djeshëm të ambasadës dhe theksoi se policia dhe prokuroria duhet të kenë transparencë të plotë lidhur me këto zhvillime. Bejli gjithashtu tha se edhe Kuvendi ka rol mjaft të rëndësishëm në gjithë këto zhvillime.