Arbër Ademi emërohet zëvendësministër i Arsimit dhe Shkencës

Kuvendi sapo ka votuar për Arbër Ademin për zëvendës-ministër të Arsimit dhe Shkencës, njofton Aktuale.mk.

62 deputetë votuan për, asnjë kudnër dhe 1 i përmbajtur. Arbër Ademi vjen në postin e zëvendës ministrit pas zgjedhjes së Visar Ganiut për kryetar në komunën e Çairit