Apanazh për pesë anëtarë të KSHZ-së

Apanazh në kohëzgjatje prej një viti kanë marrë ish kryetari i KSHZ-së Aleksandar Çiçakovski, anëtarët e LSDM-së Violeta Duma dhe Igor Milev, Silvana Boneva nga VMRO-DPMNE dhe Subhi Jakupi nga BDI.

Tre anëtarët e tjerë Rexhep Prekopuca, Atanas Urumov dhe Sasho Srcev të cilët dhanë dorëheqje nuk kanë kërkuar apanazh pasi kthehen ën vendet e tyte të mëparshëm të punës, transmeton Medial.mk.

Komisioni në seancën e sotme ia ka ndërpre apanazhin Pavle Trajanovskit për shkak të emërimit në funksion tjetër, ndërsa apanazh kanë marrë edhe Dejan Boshkovski, Tanja Tanevska dhe Vllasta Dimkoviq.