Anulohet takimi mes Xhaferit dhe deputetëve të VMRO-së

Deputeti, Ilija Dimovski tha se nuk do të ketë takim me Talat Xhaferin.

Kryeparlamentari do të pranojë letër nga grupi parlamentar i deputetëve të VMRO-DPMNE me kërkesat e tyre, që janë diskutimi i amandamenteve thirrja e Komisionit për Çështje imunitare dhe mandatore.

Të pyetur se si do të veprojnë nëse krye-parlamentari e vendos në votim ligjin oër gjuhët. Dimovski nuk komenton vetëm thotë se do të merret vesh kur te vijë momenti.  / Almakos