Anketë: BDI përsëri gëzon mbështetje më të madhe te blloku politik shqiptar

BDI përsëri gëzon mbështetjen më të madhe te blloku politik shqiptar.  Në sondazhin e fundit të kryer nga TV “Telma” dhe Qendra Maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar thuhet se në qoftë se nesër do të ishin mbajt zgjedhjet për BDI-në do të kishin votuar 7,4 përqind,  për Aleancën për Shqiptarët  2,9 përqind, ndërsa për të dy Besat – 2 përqind./nezavisen