Anita Angelovska Bezhovska zgjidhet guvernatore e Bankës Popullore të Maqedonisë

Parlamenti i Republikës së Maqedonisë në seancën e 46 e emëroi dr. Anita Angelovska Bezhoska për guvernator i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, transmeton Almakos.

Për të votuan 81 deputet, të përmbajtur dhe kundër nuk kishte.

Angelovska Bezhoska është gruaja e parë guvernator i BPRM, ndërsa në këtë pozicion vjen nga pozita e vendit zëvendës guvernator në Bankë.

Paraardhës i saj ishte Dimitar Bogov./Almakos/